Zoeken naar stad antwerpen vacatures schoonmaak

stad antwerpen vacatures schoonmaak
 
jobzoeken Werkenbijdegemeente.
Lokaal bestuur Heusden-Zolder 3550 Heusden-Zolder 10 maart 2021. Takeaway.com Antwerpen 17 maart 2020. Stad Sint-Niklaas Sint-Niklaas 16 maart 2021. Jij en t stad: de perfecte match? Stad Antwerpen Antwerpen 18 februari 2021. Vacatures bij AG Vespa. Stad Antwerpen Antwerpen 18 februari 2021.
koerier
Vacature Reserve schoonmaak industriële omgeving haven Antwerpen ISS.
Je hebt ervaring in de schoonmaak. Je hebt eigen vervoer de plaats is niet bereikbaar met openbaar vervoer. Na een geslaagde inloopperiode bieden wij een functie aan onder de vorm van een contract van onbepaalde duur. Een aantrekkelijk salaris 134261, bruto / uur. Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Een voordelige hospitalisatieverzekering. Solliciteer direct bij de werkgever Bij de favorieten invoegen. Transport Van Delm. haven van Antwerpen Inleiding Transport Van delm bestaat 32 jaar en is gespecialiseerd in het transport over de weg van containers van en naar de haven van Antwerpen. Dispatcher container transport Antwerpen, Vlaanderen. Financial met sterke analytische en communicatieve skills gezocht voor een uitdagende rol in de haven van Antwerpen! Jouw nieuwe werkgever in Antwerpen haven Ufinity zoekt een sterke Commercial Controller voor een klant. Controller Beveren, Vlaanderen. Business Controller Beveren, Vlaanderen. SENIOR NET DEVELOPER Maritime sector. Antwerpen stad, Antwerpen.
schoonmaakbedrijf
Dringend gezocht: Schoonmaak scholen in Antwerpen Mei 2021 680 jobs Jooble.
Care is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten schoonmaak voor onze klanten in de regio Heist op den Berg/ Duffel tijdens de zomervakantie. Je bent verantwoordelijk voor de. 1 maand geleden. beschermingsmiddelen, onderhoud en medische disposables. Je zal deze producten leveren bij ziekenhuizen, scholen, bedrijven, overheidsinstellingen gemeenten, OCMW's, ministeries, schoonmaak en cateringbedrijven, horecagelegenheden, woon-en zorgcentra en groothandels. Je zal zelf. 10 dagen geleden. een accent op de Antwerpse regio. De projecten zijn voornamelijk openbare aanbestedingen sociale woningen, appartementsgebouwen, scholen, ziekenhuizen, WZC, dagverzorgingscentra, Je zorgt voor een feilloze planning, technische voorbereiding en organisatie van de. 12 dagen geleden. Service manager, Manpower. en na een volledig jaar in dienst te zijn nog eens 2 extra kaderdagen. Tot slot heb je ook de mogelijkheid om continu jezelf bij te scholen, dit dmv interne en externe opleidingen. Ben jij binnenkort diegene die binnen dit bedrijf de lijnen uitzet mbt heel het service. 2 dagen geleden. Schoonmaak scholen Antwerpen. leidinggevende schoonmaak Antwerpen. onderhoud scholen Antwerpen. verantwoordelijke schoonmaak Antwerpen. schoonmaak kantoren Antwerpen. professionele schoonmaak Antwerpen. De populaire zoekopdrachten van 30 dagen. Vacatures lasser offshore. Vacatures leerkracht engels. Vacatures avond bijverdienste. Meer over Jooble. schoonmaak scholen vacatures per regio. Werk in België.
mechelen
Vacature Reserve schoonmaak industriële omgeving haven Antwerpen ISS.
Je hebt ervaring in de schoonmaak. Je hebt eigen vervoer de plaats is niet bereikbaar met openbaar vervoer. Na een geslaagde inloopperiode bieden wij een functie aan onder de vorm van een contract van onbepaalde duur. Een aantrekkelijk salaris 134261, bruto / uur. Een boeiende, uitdagende en gevarieerde job bij de nummer 1 in facilitaire dienstverlening! Een voordelige hospitalisatieverzekering. Solliciteer direct bij de werkgever Bij de favorieten invoegen. Chauffeur CE Ervaring Containertransport. Container transport van en naar de Haven van Antwerpen, Zeebrugge en Rotterdam en naar diverse klanten. Storingstechnieker 2-ploegen Antwerpen stad, Vlaanderen.
Vacatures 11.11.11.
Vacatures van politieke partijen en fracties of louter commerciële ondernemingen publiceren we niet. Maak een account aan. We doen dit niet alleen. Als Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging bundelen we de krachten van tientallen organisaties, tienduizenden vrijwilligers en partners wereldwijd. Samen vechten we voor duurzame verandering. Want iedereen verdient dezelfde basisrechten. 11 in beweging. nog meer beweging. Ik wil mij aansluiten bij een 11.groep in mijn buurt. Wil jij je graag inzetten in je eigen buurt en daarbij nieuwe mensen leren kennen? Dan is een lokale 11.groep ideaal voor jou! Ook in 2020 zet 11.11.11 changemakers op een voetstuk. Changemakers zijn sterke mensen en straffe organisaties die actie ondernemen. In alle uithoeken van de wereld strijden ze voor beter. Voor mensenrechten, voor democratie, voor een planeet die blijft draaien. Broodnodig werk, dus. Daarom versterken wij hun inzet. Maak kennis met enkele leestips. Inzamelactie van online giften voor 11.11.11. Nodig eenvoudig je vrienden, familie en de inwoners van je gemeente uit om de campagne van 11.11.11 online te steunen met een gift. share to facebook share to twitter share to whatsapp. 11.11.11 vecht tegen onrecht en voor duurzame verandering. Want iedereen verdient dezelfde basisrechten. 11.11.11 op school. Werken bij 11.11.11.
Stad Antwerpen Antwerpen vacatures Job zoeken? Zorgjobs.be.
Op onze ziekenhuiscampussen krijgen je ambities een échte kans en streven we naar een mooi evenwicht tussen je werk en je privéleven. SOFTWARE DEVELOPER applicatie integratie Over de job Een. Toon meer IT jobs. Toon meer ICT-medewerker jobs. Bekijk vacature Shortlist. Meer bedrijven met vacatures in de regio Antwerpen.
Schoonmaakbedrijf België Reinigingsbedrijf Belcco.
Uw werkruimte schoonmaken. Member of XLG. Neem gerust contact met ons op voor een snelle en gratis offerte. Ons reinigingsbedrijf maakt er een erezaak van om snel te reageren op elk verzoek, of het nu gaat om reiniging of desinfectie. Over Belcco Professioneel schoonmaakbedrijf. Vanaf juli 2011 hebben de vijf ondernemingen van klassieke schoonmaak en facility management uit de XL Group Service Companies Alpha Classical Cleaning, Brussels Cleaning Company, Brabant Cleaning Company, General Cleaning Company en Luxemburg Cleaning Company, zich verenigd onder één gemeenschappelijke naam BELCCO Belgium Cleaning Companies. Sinds verschillende jaren heeft elk bedrijf een menselijke know-how ontwikkeld, en de nodige technische kennis opgedaan in de schoonmaaksector. BELCCO schoonmaakbedrijf verenigt al deze competenties om zich zo sterker en efficiënter te presenteren in Belgie. Wat is de missie van BELCCO? Onze missie blijft dezelfde als uw huidige leverancier: U verzekeren van een onberispelijke en vlekkeloze werkomgeving, waar men zijn werk optimaal kan uitvoeren.
Werk Stad Brugge.
Begeleiding en ondersteuning. Educatief aanbod voor scholen. Brede School naschoolse activiteiten. Mobiliteit en verkeer. Parkeren in Brugge. Laadpalen elektrische voertuigen. Diversiteit en Noord-Zuidbeleid. Afval en netheid. Overlast door dieren. Stickers geen reclame. Sneeuw en ijs in de stad: wat te doen. Chemokar voor klein gevaarlijk afval. Verbouwen, wonen en energie. Vergunningen, meldingen en attesten. Plannen, beleid en reglementen. Hulp bij het verbeteren van je woning. Wonen Energie / Sociaal. Afkoppelen afval en regenwater. Groen in de stad. Wat doet de Stad? beleid en beheer. Zelf aan de slag. Vergunningen en attesten leefmilieu. Veiligheid en preventie. Groene berm nieuw vormingsstation Zwankendamme. Fietsontsluiting haven Zeebrugge. Fietsen als sport.
Nieuwe vacatures Horeca, toerisme, onderhoud Jobat.be.
Sinds 4 dagen. Voor onze afdeling Cleaning zijn we dringend op zoek naar schoonmakers/-sters voor verschillende kantoren regio West-Vlaanderen en de kust: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak. Vliegende ploeg schoonmaak burelen regio Gent Lokeren Dendermonde 30u/week.
Werken bij de provincie Provincie Antwerpen.
Andere diensten werken achter de schermen, zoals de dienst Integraal Waterbeleid die onze waterlopen onderhoudt. Elke dienst heeft zijn eigen takenpakket maar we werken samen om van de provincie Antwerpen een fijne plek te maken om te werken en te leven.
Schoonmaak jobs in de provincie Antwerpen Careerjet.
AGO Jobs HR. Referentie 692210509 Functieomschrijving Voor één van onze schoonmaakbedrijven zijn we dringend op zoek naar een schoonmaakster die dagelijks bereid is in Willebroek te wer. 2 dagen geleden. Bekijk vergelijkbare vacatures.: Schoonmaker jobs in de provincie Antwerpen. Jobs in de provincie Antwerpen. Schoonmaak bij mensen thuis regio Beerse, Vosselaar, Merksplas. Is jouw goede voornemen van 2021 een betere balans tussen het werk en je gezin of vrije tijd?
Care, een schoonmaakbedrijf met een hart voor mensen.
Onze klusjesdienst NNOFCARE staat 24 uur op 24 voor u klaar voor preventief en correctief onderhoud. Waar maakt Care als schoonmaakbedrijf het verschil? Het ene schoonmaakbedrijf is het andere niet. Care behoort tot de top 10 in de sector poetsbedrijven in België en heeft meer dan 1100 gemotiveerde, goed opgeleide schoonmakers. We begrijpen dat schoonmaak altijd maatwerk is.

Contacteer ons