Op zoek naar schoonmaak vacatures in antwerpen?

schoonmaak vacatures in antwerpen
 
schoonmaken antwerpen - Een poetsbedrijf waarbij kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit vooropstaat.
Onze werknemers zijn ervaren en goed opgeleid. Ze zijn tenslotte het gezicht van ons poetsbedrijf. Uw klanten moeten zich welkom voelen in uw winkel of bedrijfsgebouw. Een goede hygiëne van uw bedrijf is van groot belang. Wij kunnen alle soorten van reiniging aan, denk hierbij aan: reinigen van machines, ramen wassen, verwijderen van stof, poetsen en onderhoud van interieur. Schoonmaak en onderhoud van kantoren in Antwerpen. Een kantoorpand of een winkels moet regelmatig schoongemaakt worden. Heeft u geen tijd? Of wilt u het professioneel laten doen? Wij kunnen u helpen met kantoren poetsen. De frequentie kunt u zelf bepalen. Het kantoren poetsen wordt gedaan door professionele werknemers. Schoonmaak en onderhoud van praktijken in Antwerpen. De patiënten van de kinesist, tandarts, dokter moeten zich welkom voelen in de praktijk en in de wachtzaal. De hygiëne is hier van groot belang. Een periode schoonmaak en onderhoud is dan ook aangeraden. Schoonmaak en onderhoud van appartementsgebouwen in Antwerpen. Schoonmaak gemeenschappelijke delen van appartementen. In een appartementsgebouw gebruiken zowel de bewoners als bezoekers de gemeenschappelijke delen. Hazal Cleaning kan het pand dagelijks of periodiek schoonmaken, zodat de residentie of appartementsgebouw schoon blijft.
schoonmaak vacatures in antwerpen
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Schoonmaak in Antwerpen Trovit.
Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een flexibele, werfleider/-ster die bereid is om actief mee te werken. Takenpakket: Je bent de rechterhand van. 30 dagen geleden op Antwerpenheeftwerk. RESERVE 18 Jobstudenten schoonmaak zomer 2020 regio haven. nieuw Antwerpen, Antwerpen. Solliciteren voor deze wervingsreserve is dus geen garantie op een studentenjob! Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak. 9 u 56 minuten geleden op studentjob. Werfleiding Schoonmaak Antwerpen avond. schoonmaak is een must. Je spreekt zeer goed Nederlands en bent een goede communicator. Je werkt zelfstandig en planmatig. Je kan je flexibel opstellen qua. 30 dagen geleden op studentjob. Werfleiding Schoonmaak regio Antwerpen. schoonmaak is een must. Je spreekt zeer goed Nederlands en bent een goede communicator. Je werkt zelfstandig en planmatig. Je kan je flexibel opstellen qua. 30 dagen geleden op studentjob. Jobstudenten schoonmaak bij Rupelcleaning. Wat ga je doen? Je staat in voor het uitvoeren van schoonmaakwerken, dit kan zowel in traphallen zijn als bij bedrijven. Je neemt het werk over van een vaste we.
Schoonmaakbedrijf Antwerpen.
Bent u op zoek naar een betrouwbaar flexibel schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Hazal Cleaning aan het juiste adres! Hazal Cleaning is een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in schoonmaak van appartementsgebouwen, kantoren, scholen, praktijken en commerciële gebouwen. Een poetsbedrijf waarbij kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit vooropstaat. Onze werknemers zijn ervaren en goed opgeleid. Ze zijn tenslotte het gezicht van ons poetsbedrijf. Uw klanten moeten zich welkom voelen in uw winkel of bedrijfsgebouw. Een goede hygiëne van uw bedrijf is van groot belang. Wij kunnen alle soorten van reiniging aan, denk hierbij aan: reinigen van machines, ramen wassen, verwijderen van stof, poetsen en onderhoud van interieur. Schoonmaak en onderhoud van kantoren in Antwerpen.
Vacatures SD Worx Staffing Solutions België.
Ik zoek werk. Ik zoek personeel. Inschrijven Inloggen E-Signing. plaats of postcode Schakel locatiebepaling in om automatisch je locatie te bepalen. Laatste 3 dagen. 1215 vacatures gevonden. zoekopdracht aanpassen Filteren. Je kunt direct je C.V. uploaden om te solliciteren op deze vacature.
Dringend gezocht: Schoonmaak scholen in Antwerpen September 2020 541 jobs Jooble.
Meldt u nu aan voor de vacaturealert en ontvang de nieuwe vacatures voor uw zoekopdrachten van meer dan 15090 vacaturesites. U kunt deze alert op elk moment annuleren. Meer over Jooble. schoonmaak scholen vacatures per regio. Werk in België. Vacatures schoonmaak scholen. schoonmaak burelen Antwerpen. leidinggevende schoonmaak Antwerpen. schoonmaak avond Antwerpen. onderhoud scholen Antwerpen.
Schoonmaker / schoonmaakster Recrewtment.
Voor onze klant gespecialiseerd in schoonmaak zijn wij dagelijks op zoek naar gemotiveerde mensen om onze ploeg te komen versterken. Schoonmaken van burelen en kantoorruimtes. Schoonmaken van refters in kantoren: in en uitladen afwasmachine, koelkast nakijken. Sorteren van afval: PMD, papier, restafval.
Schoonmaak vacatures Antwerpen StudentJob.be.
Schoonmaak vacatures in Antwerpen. Er zijn 16 vacatures in de schoonmaak in Antwerpen beschikbaar. Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht! Sorteer op afstand. Sorteer op nieuwste vacatures. Schoonmaker-ster haven Zandvliet met rijbewijs in Antwerpen. Antwerpen Fulltime startersfunctie.
Schoonmaak jobs Antwerpen Huishoudhulp in de buurt Easy Life.
Wij werken met diensten cheques. Dit initiatief van de federale overheid is bedoeld om huishoudhulp betaalbaar te maken, wit werk te faciliteren en zwart werk tegen te gaan. Bij Easy Life kun je rekenen op een eerlijk uurloon. Ook bieden wij zowel zekerheid als flexibiliteit. En de werkzaamheden? Je staat in voor diverse huishoudelijke taken bij onze klanten thuis, zoals strijken, schoonmaken en ramen lappen. Je organiseert je werkzaamheden zoveel mogelijk zelfstandig. In samenspraak met je klanten heb je vaste werkuren. Voltijds of deeltijds: wij kunnen je helpen aan een job die perfect aansluit bij je mogelijkheden. Is dit jouw profiel: je helpt graag anderen, bent nauwkeurig en hebt inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken? Dan zul je je zeker thuisvoelen in onze schoonmaak jobs in Antwerpen. Aarzel niet en contacteer ons! Start nu je aanvraag online. 03 888 32 35. Open van ma to do van 9u tot 17u. Open vrij van 9u tot 14u. Solliciteer bij Easy Life. Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden en de algemene voorwaarden.
Vacatures voor Schoonmaak in Antwerpen provincie in september 2020 Indeed.com.
Toon alle vacatures voor Armonea Vacatures in Antwerpen. Lees meer over werken bij Armonea. Zie veelgestelde vragen en antwoorden over Armonea. Regioverantwoordelijke schoonmaak Antwerpen nieuw. Agentschap Facilitair Bedrijf. Als regioverantwoordelijke schoonmaak ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de schoonmaak in een 35-tal kleinere gebouwen van de Vlaamse overheid in. 6 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Agentschap Facilitair Bedrijf Vacatures in Antwerpen. NIEUW Schoonmaak 19u. Als medewerker schoonmaak sta je in voor het schoonmaken van de lokalen van de instelling teneinde er de hygiëne, orde. Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Amate Vacatures in Antwerpen. Als medewerker in de poetsploeg word je ingeschakeld in alle opdrachten die eigen zijn aan de. Poets van een hogeschool: klaslokalen, refter, toiletten, afwas., 5 dagen geleden Vacature opslaan. Student schoonmaak nieuw. 1356, per uur. Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt. Care is op zoek naar een gemotiveerde jobstudent schoonmaak voor onze klant, een schouwburg in Mol, in oktober.
Vacatures verpleegkundige, zorgkundige, Zorgjobs.be.
Alle 10km 20km 30km 40km 50km 60km. 17 vacatures gevonden. 25 resultaten per pagina. 50 resultaten per pagina. 100 resultaten per pagina. 200 resultaten per pagina. E-mail mij jobs zoals deze Maak jobalert. Geplaatst op 27-09-2020 door ZNA. Ga jij voor een job achter je hoek? Kies voor Ziekenhuis Netwerk Antwerpen ZNA Jan Palfijn in Merksem is een belangrijk algemeen ziekenhuis in het noorden van de stad Antwerpen. Het ziekenhuis is actief in zowat alle medische domeinen. Voor de afdeling Housekeeping zijn we op zoek naar een fijne co. Toon meer Medewerker schoonmaak jobs.
ISS Belgium.
Schoonmaker-ster regio Maasmechelen 1u75/week bijverdienste. Schoonmakerster bedrijf Maasmechelen bijverdienste. Gepubliceerd: 2 dagen geleden. Referentie nr: ISML11392. Bijverdienste schoonmaak bedrijf Grimbergen-9u/week. Schoonmakerster bedrijf Grimbergen. Referentie nr: ISAH11440. Schoonmaker-ster school Geel 21u50u/week. Schoonmakerster bij een school te Geel 21u50/week. Referentie nr: ISN11438. Schoonmaker-ster school Heverlee24u/week. Schoonmakerster bij een school te Heverlee 24u/week. Referentie nr: ISN11437. 1 2 3 4 5 6 7 Volgende Laatste. Resultaten via e-mail. Resultaten via SMS. Sla zoekopdracht op. Brussels gewest 8. ISS is in 1901 opgericht in Kopenhagen en is uitgegroeid tot één van s werelds toonaangevende facility services organisaties met een omzet van meer dan 10 miljard euro's. Het geheim van ons succes ligt in de manier waarop we onze oplossingen afstemmen op de behoeften van de klant, hoe we de risico's' beheren en hoe ons gemotiveerd team van meer dan 490.000 medewerkers de Power of the Human Touch toevoegt in alles wat zij doen. Join, follow or subscribe. ISS Facility Services NV. Everest Office Park. Regionale kantoren in.: Gent, Antwerpen, Heusden-Zolder en Floreffe. Powered by OTYS. ISS Belgium gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Medewerker schoonmaak Vacatures in Antwerpen Provincie.
Het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes 15% Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt. PLOEGBAAS regio Antwerpen / Zwijndrecht. Heb je ervaring als leidinggevende in de schoonmaak sector of interesse hierin? Je hebt kennis en ervaring binnen de schoonmaaksector Heb je ervaring als leidinggevende in de schoonmaak sector of interesse hierin?

Contacteer ons