Op zoek naar schoonmaak vacature?

schoonmaak vacature
 
Vacatures schoonmaak AZ Nikolaas.
De functionaliteiten van onze website zijn niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7 of lager. Gelieve deze website te gebruiken met volgende webbrowsers: Internet Explorer 8 of hoger, Mozilla Firefox en Safari. Voor onze Schoonmaakdienst. zijn wij op zoek naar jouw toptalent! Wij zijn binnen onze Schoonmaakdienst steeds op zoek naar nieuwe, professionele collega's. Heb jij interesse om ons team te vervoegen? Solliciteer dan snel via onze jobsite! Ik werk graag in het ziekenhuis omdat er hier een heel leuke sfeer is.
Schoonmaak jobs in België Careerjet.
Schoonmaak jobs in België. We zijn op zoek naar een schoonmakerster die graag voltijds aan de slag wil bij Mondelez in HERENTALS: maandag tot en met vrijdag 06h-10h vanaf 08/09 tot Je zal instaan. 4 uren geleden. Logistiek bediende: schoonmaakmedewerker én chauffeur B.
schoonmaak vacatures SimplyHired.
Je staat in voor de afwas en schoonmaak van de werkplaats. Onze groep is voor woonzorgcentrum Keymolen te Lennik op zoek naar een enthousiaste medewerker keuken. Residentie Vroonstalle in Wondelgem, dat is een fijne residentie, met een typische gezelligheid. 149 bewoners vinden een plekje in deze residentie, die van alle. PC Sint-Hiëronymus Sint-Niklaas. Voor bijkomende info kan je terecht bij Martine De Pauw, diensthoofd schoonmaak, op hetnbsp; Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd. Onderhoudsmedewerker gebouwen M/V. APK group België. Ervaring in de schoonmaak of als klusjesmedewerker. APK Group verbindt mensen, bedrijven en overheden met elkaar. We zorgen voor een totaalpakket. Schoonmaakster Arcelor Mittal. Het Poetsbureau Gent. Met Het Poetsbureau for business zijn we actief in de professionele schoonmaak. Bij voorkeur heb je reeds ervaring in professionele schoonmaak van kantoren., medewerker schoonmaak mvx, WZC Cassiers Houthulst. VZW CASSIERS WZC Houthulst. Functie schoonmaak in woonzorgcentrum te Houthulst. Als poetsmedewerker ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van de kamers van de bewoners en de algemene.
Schoonmaak Jobs, Employment Indeed.com.
Agentschap Facilitair Bedrijf. Als regioverantwoordelijke schoonmaak ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de schoonmaak in een 35-tal kleinere gebouwen van de Vlaamse overheid in. 3 days ago Save job More. View all Agentschap Facilitair Bedrijf jobs Antwerpen jobs. Medewerker schoonmaak NETH. Als medewerker schoonmaak sta je in voor de schoonmaak van de kamers van onze bewoners en de gemeenschappelijke ruimtes. Wij hebben de ideale job voor jou. 30 days ago Save job More. View all Armonea jobs Antwerpen jobs. Learn more about working at Armonea. See popular questions answers about Armonea. Ouvrier en nettoyage/ Schoonmaak. 1356, per uur. Schoonmaak voor de kaserne aan Heverlée.
Logistiek Schoonmaak Keuken ZNA.
Werken bij ZNA. Werken bij ZNA. Waarom kiezen voor ZNA? A A A. Werken bij ZNA. Werken bij ZNA. Waarom kiezen voor ZNA? Logistiek Schoonmaak Keuken. Schoonmaker ziekenhuis 18.12 tot 22.00u. ZNA Jan Palfijn. Ervaren medewerker keuken. ZNA Centraal Magazijn.
Schoonmaak vacatures Antwerpen Huishoudhulp in de buurt Easy Life.
Schoonmaak vacatures Antwerpen. Interesse in een job met dienstencheques? Easy Life is een gerenommeerd bedrijf dat werkt met dienstencheques. We zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor een schoonmaak vacature in Antwerpen. Tot je takenpakket behoort onder meer: afstoffen, stofzuigen, dweilen en ramen poetsen.
Schoonmaak Vacatures Schoonmaakbedrijf Kuismasters.com.
Wij hebben altijd openstaande schoonmaak vacatures voor enthousiaste medewerkers. We eisen enkel dat u de Nederlandse taal beheerst, netjes gekleed bent en een goed aanpassingsvermogen heeft. Vraag een gratis offerte aan. Vul het offerteformulier in en ontvang gratis een vrijblijvende offerte.
Jobs in de schoonmaak, diverse vacatures bij Cleandienst.
Cleandienst is een schoonmaakbedrijf met kantoren in Gent, Brugge en Melle. Regelmatig zijn wij op zoek naar extra medewerkers en maken dit bekend via onze pagina vacatures. Heb je interesse in een job in de schoonmaak? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures. Tot onze diensten behoort de periodieke schoonmaak van kantoren, schoonmaak van bedrijven, ruitenwas en industriële schoonmaak.
Schoonmaak jobs 107 nieuwe vacatures in september op Jobat.be.
deeltijdse of voltijdse functie in de schoonmaak? Dan ben jij de persoon die we.jij voornamelijk instaan voor het schoonmaken van; Lokalen en burelen Vloeroppervlak.Profiel: Een eerste ervaring in de schoonmaak is een plus Nederlands en/of. DEELTIJDSE POETSHULP SCHOONMAAK BURELEN WERKEN VAN 6U TOT 9U. AGO Jobs HR.
Schoonmaak vacatures Geel StudentJob.be.
Schoonmaak / Facilitair. Communicatie / Marketing / Reclame / PR. Metaaltechnisch / Werktuigbouwkundig. Promotiewerk / Hostess. Filters Toepassen Alle filters wissen. Schoonmaak studentenjobs in Geel. Er zijn 8 Schoonmaak studentenjobs in Geel beschikbaar. Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!
Schoonmaak vacatures Randstad. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
We werken samen met opdrachtgevers in het hele land en zijn altijd op zoek naar kandidaten zoals jij voor schoonmaakwerk. werken in de schoonmaak. alle schoonmaak vacatures. Werk jij als schoonmaker graag bij een groot bedrijf of liever bij een kleine organisatie?
Vacatures SD Worx Staffing Solutions België.
1215 vacatures gevonden. zoekopdracht aanpassen Filteren. Je kunt direct je C.V. uploaden om te solliciteren op deze vacature. óf via het reguliere formulier solliciteren Sollicitatieformulier. Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven. óf via het reguliere formulier solliciteren Inschrijfformulier. Ik zoek werk.

Contacteer ons