Zoeken naar schoonmaakbedrijf antwerpen vacatures

schoonmaakbedrijf antwerpen vacatures
 
schoonmaakbedrijf amsterdam vacatures - Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam.
Wij maken onder andere schoon in Amsterdam, Almere, Hoofddorp, Weesp, Schiphol Rijk Regio Noord-Holland. Wij nemen graag uw schoonmaakwerkzaamheden voor onze rekening. Wij Bieden hoge kwaliteit tegen een betaalbaar tarief. Wij hebben meer dan 40 referenties van tevreden klanten. Wij bieden dagelijkse, en periodieke kantoorschoonmaak aan voor bedrijven en particulieren, en veel andere gevarieerde diensten. Onze professionele aanpak en inzet voor onze klanten zijn de sleutel tot onze succes. Welkom als nieuwe klant. GORRIM CLEAN FACILITY GARANDEERT HAAR KLANTEN 100% TEVREDENHEID. DAAROM HANTEREN WIJ GEEN OPZEGTERMIJNEN. Vraag nu vrijblijvend een schoonmaak offerte aan bij ons. Om snel een offerte te kunnen leveren vragen wij U onderstaande gegevens in te vullen. 1043 GR Amsterdam. Onze trouwe klanten zullen graag getuigen over onze aanpak en kwaliteit. Vraag nu vrijblijvend een schoonmaak offerte aan bij ons. Om snel een offerte te kunnen leveren vragen wij je onderstaande gegevens in te vullen. 1043 GR Amsterdam. Bij Gorrim Clean Facility kunt u altijd uw cv. of open sollicitatiebrief sturen naar ons via.
Ruitenwasser De Spons Gedaan met vuile ramen.
Ontdek onze vacatures. Wassen van ruiten binnen. Wassen van ruiten buiten. Reinigen van dakgoten. Afwassen van rolluiken. Afwassen van garagepoorten. Schoonmaken van nieuwbouw of na verbouwingen. Schoonmaken van je vakantiewoning. Schoonmaken van gemeenschappelijke delen. Schoonmaken van kantoren. Schoonmaken van horeca. De beste zorg voor jouw ruiten. Al meer dan 15 jaar behandeling ik jouw ruiten met de beste zorgen. Ik zorg er niet alleen voor dat jouw ruiten stralen als nooit tevoren, maar ik geeft de omlijstingen ook een grondige beurt. Het onderhoud van je ruiten en omlijstingen zorgen voor een langere levensduur. Ik ben gevestigd in Oostende en ben actief in de volledige kuststreek en regio Brugge. Lees meer
vacatures
Ferm.
BELFOR Belgium BELFOR.
Indien u als particulier of professioneel getroffen werd door een brandschade, waterschade of andere vervuiling, bent u hier voor alle sanerings herstelwerken aan het goede adres. Wij brengen uw eigendom weer in zijn oorspronkelijke staat uw onderneming weer terug operationeel!
Onze schoonmaak vacatures DenSeCo Kuisbedrijf regio Antwerpen.
Onze schoonmaak vacatures DenSeCo Kuisbedrijf regio Antwerpen. Zin een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures op de website van VDAB. Binnenkort kan u al onze vacatures op deze pagina op onze website raadplegen, voorlopig verwijzen we graag naar de website van VDAB waar u al onze huidige vacatures kan bekijken. Indien u interesse heeft, gelieve dan contact op de nemen via onderstaande knop. Verantwoordelijke schoonmaakploeg v Sint-Niklaas. Je staat samen met een team in voor de schoonmaak van het bedrijf. Als verantwoordelijke regel en organiseer je het team en de taken. Je coördineert en stuurt bij waar nodig. Ook ga je zelf meewerken aan de schoonmaak. Je moet flexibel zijn en werkuren kunnen van dag tot dag variëren. Zelfstandig en flexibel kunnen werken.
Vacatures: Werken bij BOMA: BOMA Alles voor schoonmaak en hygine.
Een toffe, ergonomische werkplek. Fijne extra's' zoals gratis fruit en koffie. Boeiende job in een dynamisch groeiend bedrijf. Persoonlijk en professioneel verder groeien dankzij onze BOMA Academy. Hoe kan je solliciteren? B 2030 Antwerpen. Maak de schoonmaak. Nieuws over BOMA.
Dringend gezocht: Schoonmaak scholen in Antwerpen Januari 2021 401 jobs Jooble.
regelmatig op zoek naar schoonmakers/-sters voor een industriële omgeving in haven Antwerpen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen. Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels., 10 dagen geleden. Technisch Administratief coordinator. België als in de wereld. Wij verzorgen alle vormen van catering, schoonmaak, receptie en postkamer, technische ondersteuning en Facility bedrijven en publieke overheden, fabrieken, zorginstellingen, scholen en universiteiten. In België en Luxemburg zijn we met meer dan. 3 dagen geleden. een ruitenwasser m/v/x. Multi Masters Group. schoonmaakbedrijf met vestigingen in heel België. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak in de breedste zin van het woord klassieke schoonmaak, je de ramen en raamomlijstingen bij onze klanten bedrijven, scholen, winkels, zowel op het gelijkvloers als op hoogte je.
Schoonmaakbedrijf CoCleaning in regio Antwerpen en omgeving.
Schoonmaak magazijnen hallen. Opkuis na renovatie. Opkuis voor verkoop eigendom. Opkuis na brand en waterschade. Opkuis binnen en buitenparkings. Taken waarvoor u ons kan inzetten. Schoonmaak showrooms hallen. Opkuis na renovatie. Opkuis voor verkoop eigendom. Opkuis na brand en waterschade.
Vacatures Cleaning Partners NV.
Vacatures Berrie@Pelser 2017-11-15T1110130100.: Word Ruitenwasser bij Cleaning Partners NV! Cleaning Partners NV, is met 35 medewerkers een glazenwassersbedrijf wat zich richt op de zakelijke markt. Ramen wassen doen wij op diverse projecten, van kantoren, banken, landelijke winkelketens, chemiesector etc. Het uitgangspunt van Cleaning Partners is dat de klant geen omkijken heeft naar de ruitenwas van zijn pand. Dit alles met de zekerheid van de hoogst denkbare service én onze bekende topkwaliteit. Naast een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en werken in een jong en gezellig team bieden wij je een grote mate van zelfstandigheid. Plezier in je werk. Woonachtig regio Antwerpen, Sint-Niklaas of Gent. In bezit van rijbewijs. VCA diploma of bereid dit te behalen. Parttime of fulltime beschikbaar en voor langere tijd. Uw schriftelijke reactie voorzien van CV kunt u richten aan.: Cleaning Partners NV. Mevrouw H.van Rijn. Groenplaats 40/52 2000 Antwerpen. Via email: heidi@cleaningpartners.eu. Dan bieden wij jou. Een prettige werksfeer. Marktconforme salariëring en arbeidsvoorwaarden conform CAO schoonmaak. Cleaning Partners NV Als schoonmaakbedrijf in de reinigingsbranche met meer dan 25 jaar ervaring.
Schoonmaak Nemegheer Tielt De referentie voor alle soorten reiniging.
Afwisselend huishoudelijk werk in het kader van dienstencheques. De jaarlijkse grote schoonmaak van uw woning. Het vegen van uw schoorsteen. Het jaarlijks onderhoud van verwarmingsketels Voor een ganse waslijst aan diensten hebben wij het personeel en ervaring om u hierin bij te staan. ga naar diensten. Het periodiek onderhoud van uw kantoor, maar ook uw parking, gevel, dak, garage, werkplaats, stockruimte kunnen wij met de juiste techniek reinigen.
Bilfinger Industrial Services Bilfinger Industrial Services België/Nederland.
Bilfinger Industrial Services is de multidisciplinaire partner voor projecten en onderhoudswerkzaamheden aan industriële assets, waarbij veiligheid en innovatieve oplossingen centraal staan. Onze werkmethoden op het gebied van isolatie, steigerbouw, painting, tracing, asbestverwijdering, vuurbescherming, akoestische isolatie en rope access voldoen aan de strengste veiligheids en kwaliteitseisen.
Bekijk onze vacatures en kom Schoonmaak Kempen versterken!
Schoonmaak op maat. BEHOOR JIJ STRAKS TOT ONS LEUKE TEAM? LEER ONS BETER KENNEN. Heb je een passie voor schoonmaken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als je bij ons komt werken, geniet je van doorgroeimogelijkheden en ontvang je leuke beloningen. We houden rekening met jouw werklast en hechten veel belang aan ergonomie. Je komt terecht in een bedrijf met een toffe sfeer, waar jouw mening telt. Bekijk zeker onze openstaande vacatures en reageer snel. Momenteel zijn wij op zoek naar. Poetstalenten die 24 uur of meer willen werken in de regios Hoogstraten, Rijkevorsel, Loenhout, Wuustwezel en Kapellen.
Vacatures Werken bij Care.
Site Lead voor farmaceutische cleaning Geel. Operationele bedrijfsleiding, Professionele Diensten. Stuur een bericht. Lijst van alle jobs. Tel: 03/287 06 10. Ons volgen op social media? Care kan je vinden op volgende kanalen.: bsol; A Vebego family company. 2021 Werken bij Care.

Contacteer ons