Meer resultaten voor schoonmaak ziekenhuis vacatures

schoonmaak ziekenhuis vacatures
 
Jobs Ziekenhuis Maas en Kempen.
Wens je ook te werken in een aangename en professionele werkomgeving waar de nadruk ligt op kwaliteitsvolle zorgverlening, neem dan hier regelmatig een kijkje of contacteer ons via onderstaande adressen. Neem hier een kijkje voor meer vacatures. Stuur uw sollicitatiebrief én cv, met duidelijke vermelding van de gewenste functie of met vermelding van 1ste, 2de, 3de voorkeur, indien u voor meerdere functies solliciteert, naar sollicitaties@zmk.be.
Ziekenhuis Schoonmaak jobs in België Careerjet.
Schoonmaker-ster ziekenhuis Herentals 25u/week Avonduren. Functie Voor onze afdeling Cleaning zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een ziekenhuis in Herentals Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van ver. 1 maand geleden. RESERVE schoonmaak ziekenhuis regio Gent 2020 avondwerk.
ISS Belgium.
ISS in een notendop. Power of the human touch. Hoe solliciteer je bij ISS? 150 vacatures gevonden. Sorteer op: relevantie. Resultaten op de kaart. Verantwoordelijke m/v schoonmaak Oost-Vlaanderen 30u/week. Verantwoordelijke m/v schoonmaak regio Oost-Vlaanderen en Antwerpen 30u/week. Referentie nr: ISCR11447. Schoonmaak bakkenwas m/v Waarschoot dagwerk. Schoonmaak bakkenwas m/v fabriek regio Waarschoot maandag tot vrijdag van 7u45 tot 16u 37u30min/week ISS voorziet een opleiding op de werkvloer. Referentie nr: ISCR11445. Industrieel reiniger M/V Lovendegem 37u/week Avondwerk. Industrieel reiniger M/V voor een vleesverwerkend bedrijf regio Lovendegem voltijdse job Avondwerk. Gepubliceerd: 2 dagen geleden. Referentie nr: ISCR11446. Schoonmaker-ster ziekenhuis Herentals 20u/week-avonduren. Schoonmakerster ziekenhuis Herentals 20/week. Gepubliceerd: 2 dagen geleden. Referentie nr: ISAH11443. Schoonmaak school Lokeren 25u/week. ISS is op zoek naar een schoonmaker/ster voor een school regio Lokeren.
jobs schoonmaak Randstad.
burelen, scholen, vergaderlokalen. Je noteert je werkzaamheden en eventuele afwijkingen die je tegenkomt. Als poetsvrouw of poetsman zorg je voor de schoonmaak van bedrijven, ziekenhuizen, stations, luchthavens. Enkele van je taken zijn: afstoffen, dweilen, stofzuigen. Je gebruikt hiervoor professioneel materiaal. Je werkt alleen of in een ploeg onder toezicht van een ploegbaas. Maak een jobagent van je zoekopdracht. jobs per e-mail. WEBAFUNCTIONID 1540 fa WEBAFUNCTIONGROUPID 15 ga date" /. Je maakt een jobagent van je zoekopdracht. Verkies je andere zoekcriteria? Druk op annuleren en pas je zoekfilters aan. In het veld onderwerp kan je een naam kiezen voor deze jobagent. Je jobagent is succesvol aangemaakt. Je ontvangt nu dagelijks wekelijks jobaanbiedingen in je mailbox. Sorry, je kan hier niet verder. Je hebt je rechten uitgeoefend en gevraagd om vergeten te worden. Daarom kan je geen job agents aanmaken en niet meer solliciteren op vacatures. Als je je toch weer wilt inschrijven, raden we je aan om naar een kantoor te gaan. jobs per regio. jobs in Antwerpen. jobs in Brussel. jobs in Gent.
Dringend gezocht: Poetsen ziekenhuis Augustus 2020 1021 actuele jobs voor Poetsen ziekenhuis Jooble.
Student schoonmaak ziekenhuis Herentals. Functie Voor onze afdeling Cleaning zijn we dringend op zoek naar een student te ziekenhuis Herentals voor de periode van 21/9 tot 25/9 Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van patientenkamers, sanitair, gangen.
Schoonmaker in het ziekenhuis VDAB.
Schoonmaker in het ziekenhuis. Schoonmaker in het ziekenhuis. Ontdek alles over dit beroep en bekijk de vacatures. Schoonmaker in het ziekenhuis. Schoonmaker van lokalen en grote ruimtes. Bedrijven in de kijker. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Leeromgeving Documenten.
Vacatures schoonmaak AZ Nikolaas.
De functionaliteiten van onze website zijn niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7 of lager. Gelieve deze website te gebruiken met volgende webbrowsers: Internet Explorer 8 of hoger, Mozilla Firefox en Safari. Voor onze Schoonmaakdienst. zijn wij op zoek naar jouw toptalent! Wij zijn binnen onze Schoonmaakdienst steeds op zoek naar nieuwe, professionele collega's. Heb jij interesse om ons team te vervoegen? Solliciteer dan snel via onze jobsite! Ik werk graag in het ziekenhuis omdat er hier een heel leuke sfeer is.
HRO Noorderhart.
De medewerker schoonmaak is verantwoordelijk voor het schoonmaken van de patiënten. Verpleegkundige operatiekwartier Mariaziekenhuis. 75% 80% 90% 100% / Contract van onbepaalde duur. Als verpleegkundige operatiekwartier functioneer je onder leiding van het verpleegkundi. 75% 80% 100% / Contract bepaalde duur/onbepaalde duur. Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de totaalzorg vanuit. Geen vacature gevonden? Staat de juiste vacature momenteel niet in het overzicht? Laat dan je CV en gegevens bij ons achter, zo kom je terecht in onze wervingsreserve. Klik hier voor een overzicht van de vacatures voor onze artsen.
Vacatures voor Schoonmaak Ziekenhuis in Antwerpen provincie Indeed.com.
Heb jij een passie voor schoonmaak? Ervaring in een ziekenhuis is een pluspunt. Het is een pluspunt als je beschikt over een diploma professionele schoonmaak. 14 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor ZNA Vacatures in Antwerpen stad.
Schoonmaak Algemeen Ziekenhuis Jobs Antwerpen, vacatures Renego.be.
Schoonmaak Algemeen Ziekenhuis Jobs in Antwerpen. 1 10 van 11 vacatures. Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Van schoonmaaktechnieken is vereist; je hebt minimum4 jaar relevante ervaring in een functie als medewerker schoonmaak je hebt ervaring in een leidinggevende functie je hebt respect voor regels en afspraken en streeft een.
Vacatures voor Schoonmaak Ziekenhuis Indeed.com.
Ervaring in een ziekenhuis is een pluspunt. Het is een pluspunt als je beschikt over een diploma professionele schoonmaak. Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor ZNA Vacatures in Antwerpen stad. Lees meer over werken bij ZNA.
AZ Damiaan Az Damiaan.
Werken in Az Damiaan. Werken in Az Damiaan. 059 41 40 40. Az Damiaan Dicht bij het leven. Naar de homepage. Naar het ziekenhuis. Werken In Az Damiaan. Werken in az damiaan. Waarom bij ons werken. De sfeer op de set. Groeien in je rol. De 5 kenmerken van een Ostender. Info voor studenten/stage. Medewerker schoonmaak afdelingen 50%. Medewerker schoonmaak high touch-rondes 50% Covid19. Medewerker schoonmaak werfreserve. Niet de job waar jij naar op zoek bent? Heb je alle vacatures op onze jobsite doorgenomen en toch geen match gevonden?

Contacteer ons